Afgeschreven Factuur

Soms heb je facturen die zoveel energie kosten, dat je de vordering maar afschrijft. Je hebt er gewoon de kracht niet meer voor omdat het al zó lang heeft geduurd. Je wilt verder met zaken de wel energie en geld opleveren, helemaal wanneer je klant failliet dreigt te gaan of spoorloos is.

Bij Basic-Incasso vinden we dat zonde! Er ligt namelijk gewoon geld op je te wachten, omdat veel van die afgeschreven facturen vaak nog (deels) zijn te innen. Vaak zijn ze zelfs helemaal te innen als Basic-Incasso met nieuwe energie de tanden er in zet.

 

Niet betalen factuur is ordinaire diefstal

We bieden je voor dat soort facturen onze ‘cold case service’ aan. Wij bewaken je debiteur of sporen die zelfs op. Vervolgens heropenen we de zaak en starten alsnog een doortastend incassotraject. Wij vinden namelijk dat het niet betalen van jouw factuur gewoon ordinaire diefstal is en we raken bij Basic-Incasso dan zéér gemotiveerd om je debiteur daar niet mee te laten wegkomen.

Dus laat je niet tegenhouden en stuur je factuur! Wij bespreken vervolgens de mogelijkheden met je, want niet geschoten is altijd mis.

Zo weet je precies waaraan je begint en als we voor je aan het werk zijn, exact wat we voor je doen.

Basic dus, en wel zo transparant!

Meer informatie aanvragen

Wil je meer weten over onze Cold Case Service? 

Vraag meer informatie over onze Cold Case Service door het het contactformulier hiernaast in te vullen of te bellen met 0800 – 235 22742. We nemen hierna binnen 24 uur contact met je op, zodat je in alle rust je vragen kunt stellen.

Info over onze Cold Case Service?

2 + 15 =

Share This