Alimentatie Incasso

Je partner betaalt steeds te laat, te weinig of niet de afgesproken partneralimentatie of kinderalimentatie?

Je komt daardoor financieel behoorlijk in de knel te zitten?

Veel Incasso bureaus zijn niet ingesteld op het behandelen van zaken rond Alimentatie Incasso. Het soms wel 3 maanden duurt voordat jouw rechtmatige vordering in behandeling wordt genomen of dat ze niet meer dan 6 maanden kunnen innen. Regelmatig wordt er ook gevraagd om vooraf alle kosten zelf te betalen!

Bij Basic-Incasso hebben wij het process van het innen van alimentatie volledig geprofessionaliseerd en durven wij op basis van No Cure No Pay jouw zaak te behandelen

Na een beoordelingsgesprek starten we bij zaken in Nederland binnen 24 uur het incassotraject en spreken we je ex partner officieel aan op zijn of haar betalingsgedrag. We doen daarbij ook het dringende verzoek om meteen met ons in gesprek te gaan over een structurele oplossing.

Basic-Incasso communiceert veel efficiënter!

U

Inzicht

De Basic-Incasso specialist bespreekt met je wat onze alimentatie incasso procedure inhoudt en hoe je de voortgang kunt volgen wanneer je met je eigen wachtwoord in het incasso procedure systeem van Basic-Incasso inlogt.

Procedure

De incassospecialist bespreekt eerst welke stukken je moet aanleveren, voordat we de eerste incassobrief opstellen. Zo weet je direct wat jij moet doen en hoe snel we voor je aan de slag kunnen.

Share This