Alimentatie incasso

Je partner betaalt steeds te laat, te weinig of niet de afgesproken partneralimentatie of kinderalimentatie?

Je komt daardoor financieel behoorlijk in de knel te zitten?

 

Je hoort dat het bij het LBIO soms wel 3 maanden duurt voordat jouw rechtmatige vordering in behandeling wordt genomen en nog eens minimaal zes weken voordat het LBIO de het dossier aan een deurwaarder overdraagt!

Bij Basic-Incasso wordt binnen 24 uur na het aanlevering van alle documenten, de eerste brief aan je ex partner gestuurd.

Na een beoordelingsgesprek starten we bij zaken in Nederland binnen 24 uur het incassotraject en spreken we je ex partner officieel aan op zijn of haar betalingsgedrag. We doen daarbij ook het dringende verzoek om meteen met ons in gesprek te gaan over een structurele oplossing.

Basic-Incasso communiceert veel efficiënter!

U

Inzicht

De Basic-Incasso specialist bespreekt met je wat onze alimentatie incasso procedure inhoudt en hoe je de voortgang kunt volgen wanneer je met je eigen wachtwoord in het incasso procedure systeem van Basic-Incasso inlogt.

Procedure

De incassospecialist bespreekt eerst welke stukken je moet aanleveren en hoe je de betaling kunt uitvoeren, voordat we de eerste incassobrief opstellen. Zo weet je direct wat jij nog moet doen en hoe snel we voor je aan de slag kunnen.

Direct de alimentieincasso opstarten (Gratis)

Soort alimentatie

Betalingsachterstand

5 + 1 =

Share This