No cure No pay

Wat betekent no cure no pay?

Dit betekent dat wij al het risico van de incasso opdracht op ons nemen en pas betaald worden als we het met jou overeengekomen deel van de vordering hebben binnengehaald. Aan de No cure No Pay Incasso zit een voordeel en een nadeel.

Samen schatten we de kansen en het risico van de incasso opdracht in en spreken we het No cure No Pay Incasso percentage af. Is de factuur jong, dan is de No cure No pay incasso goedkoper, dan wanneer de factuur bijvoorbeeld al oud is, je debiteur wellicht failliet gaat of nooit reageert. De incassospecialist zal dan meer werk hebben.

  1. Het voordeel van wanneer een incassobureau No cure No pay werkt is dat je alleen betaalt als we resultaat boeken,
  2. Een nadeel kan zijn dat wanneer wij sneller dan verwacht resultaat boeken, je misschien denkt dat je minder had kunnen betalen.

 

Je wilt een incassobureau inschakelen want je klant reageert niet op de betalingsherinnering, maar waar moet je beginnen?

Let op welk No cure No pay incassobureau je kiest!

Er zijn helaas malafide incassobureaus (waaronder zéér grote namen) die je bij een no cure no pay incasso een laag kostenpercentage voorhouden en ‘vergeten’ te vertellen dat ze vervolgens heel vaak een hele dure incassobrief zullen sturen die jij, dus niet je wanbetaler, moet betalen. Ook de telefoontjes die ze plegen moet je gewoon duur betalen!

Deze ‘bedrijven’ laten, nadat je opdracht hebt gegeven, je factuur op de plank liggen ‘rijpen’ en zeggen dan na lange tijd, nadat door hun toedoen de factuur ouder is geworden, ze het recht hebben om het incasso percentage te mogen verhogen tot soms wel 90%! Ze doen dus eerst niets en vragen later méér geld. Zo wordt je door je klant èn het incassobureau benadeeld!

 

Basic incassobureau No cure No pay zoals het wel hoort!

Bij Basic-Incasso houden we van eerlijk zaken doen, dus betaal je bij ons voor normale incassozaken alleen de opstartkosten à € 25,- Daarna zijn alle kosten voor ons, totdat we succesvol zijn. Pas dan krijgen we het, op basis van de vaste en voor iedereen gelijke staffel, vooraf afgesproken percentage als vergoeding. Onze kosten brengen we bij de wanbetaler in rekening. Wij blijven zo super gemotiveerd om aan de zaak te werken en je vordering binnen te halen en jij hoeft je geen zorgen te maken over oplopende of verborgen kosten.

 

Zo weet je precies waaraan je begint en als we voor je aan het werk zijn, exact wat we voor je doen.

Basic dus, en wel zo transparant!

Contact met Basic-Incasso

Je kunt ons bellen op 0800-BELBASIC (0800 23522742) of mail ons via het contactformulier om een gratis adviesgesprek te boeken met een van onze ervaren Incasso experts. Vul gewoon de data en tijden in waarop we het beste contact met je kunnen opnemen. Je kunt dan in alle rust je vragen stellen om tot de beste keuze te komen.

No Cure No Pay incasso

13 + 13 =

Share This