Factuurbewaking

Debiteuren bewaking is de term die we bij Basic-Incasso gebruiken om een afgeschreven vordering of zelfs ‘cold case’ vordering, namens jou in de gaten te blijven houden. Als we dan activiteiten van jouw dubieuze debiteur waarnemen, springen we er direct weer bovenop.

Dubieuze debiteuren houden zich vaak een tijdje rustig en beginnen dan weer opnieuw zaken te doen, waardoor er een nieuwe incasso kans ontstaat. Als onderdeel van het debiteuren beheer dat we voor je doen, letten we bij Basic-Incasso dus ook op je oude zaken en checken regelmatig of iemand weer de kop opsteekt. Als uit onze debiteuren administratie  blijkt dat we nog een factuur hebben liggen, dan sturen meteen weer een Incassobrief of in gebreke stelling met de mededeling dat de wettelijke betalingstermijn ernstig is verzaakt en we de deurwaarder inschakelen.

Debiteur betaalt niet? Kan niet!

Voor ons gevoel is jouw debiteurenrisico, ons debiteurenrisico geworden wanneer we de opdracht tot debiteurenbewaking hebben gekregen, of wanneer debiteurenbewaking is opgenomen in één van de aantrekkelijke en voordelige abonnementen die je met Basic-Incasso of Basic-Business hebt afgesloten voor debiteuren beheer of debiteurenadministratie.

 

Dus: debiteur failliet of klant betaalt niet? Schiet!

Schiet alsnog raak met de Basic-Incasso Debiteurenbewaking. Neem contact op voor de mogelijkheden en onze incassospecialist zal uitleg geven over de mogelijkheden en de geringe kosten om alsnog jouw rechten te laten gelden!

Bel meteen 0800 – 235 22742 en weet precies waaraan je begint – en als we voor je aan het werk zijn – exact wat we voor je doen.

Basic dus, en wel zo transparant!

Basic-Incasso Factuurbewaking

Wil je meer weten over onze Factuurbewaking? 

Bel dan meteen op 0800 – 235 22742 en onze incassospecialist geeft je dan uitleg over de mogelijkheden en de geringe kosten om alsnog jouw rechten te laten gelden! Je kunt natuurlijk ook het contactformulier hiernaast invullen. We nemen dan binnen 24 uur contact met je op, zodat je in alle rust je vragen kunt stellen.

Info over onze Factuurbewaking?

5 + 7 =

Share This