Gratis Quick Scan

Je wilt een incassobureau inschakelen want je klant reageert niet op de betalingsherinnering, maar waar moet je beginnen?

Basic-Incasso stelt je in de gelegenheid om door een incassospecialist eerst gratis naar je factuur te laten kijken. Daarvoor ontvangen we graag een scan van je factuur en de afspraken die je bij aanvang met je klant hebt gemaakt. Onze incasso specialist zal, nadat we een haalbaarheidscheck hebben gedaan, je bellen en de mogelijkheden van onze No cure No Pay Incasso kosteloos met je bespreken.

 

Incasso procedure

U

Inzicht

De incassospecialist van het Basic incassoburo bespreekt met je wat onze No Cure No Pay Incasso procedure inhoudt en hoe je de voortgang kunt volgen wanneer je met je eigen wachtwoord in het incasso procedure systeem van Basic-Incasso inlogt.

Procedure

De incassospecialist zal, voordat we de eerste incassobrief opstellen, met je bespreken hoe we incassokosten berekenen en de wettelijke rente berekenen die we niet aan jou, maar aan je klant in rekening zullen brengen.

 

Zo weet je precies waaraan je begint en als we voor je aan het werk zijn, exact wat we voor je doen.

Basic dus, en wel zo transparant!

Gratis Quick Scan aanvragen

Wil je meer weten over onze No cure No Pay Incasso? 

Vraag dan je Gratis Quick Scan aan door het het contactformulier hiernaast in te vullen. Je ontvangt dan een bevestiging waar je de factuur en afspraken met je klant naartoe kunt sturen. We nemen hierna binnen 24 uur contact met je op, zodat je in alle rust je vragen kunt stellen.

Vraag je Gratis Quick Scan aan

7 + 3 =

Share This