Klant failliet of zoek?

Het gebeurt helaas vaak dat een klant ‘zogenaamd’ failliet is of van het laatste adres is verdwenen.

Natuurlijk kan iemand echt failliet gaan en dat is natuurlijk vreselijk voor iedereen die is betrokken, maar te vaak wordt een web van BV’tjes en postadressen opgezet of zegt men dat je je factuur ergens anders heen moet sturen, terwijl de incasso nog is uit te voeren.

 

Bel ons dan direct op 0800 – 235 2274 (4)

 

Je ‘klant’ zal niet betalen en je hebt een incassospecialist nodig die snel handelt om (een deel) van je vordering veilig te stellen.

De incassospecialist van Basic-Incasso zal direct een onderzoek instellen en analyseren bij wie we moeten zijn om je vordering te innen. Wij kennen de weg en weten vaak ook de sluiproutes om je klant toch te laten betalen.

Als het nodig is trekken we hand in hand op met onze particulier rechercheur, om vervolgens met de incasso-mediator, deurwaarder, notaris of advocaat een streep onder dit wangedrag te trekken. Natuurlijk maken we goede afspraken met je over de mogelijke kosten en hoe we die aan je ‘klant’ gaan doorberekenen.

Het niet betalen van jouw factuur vinden wij bij Basic-Incasso gewoon ordinaire diefstal en het motiveert ons tot op het bot om voor je aan het werk te gaan en je ‘klant’ er niet mee te laten wegkomen!

Bel meteen en weet precies waaraan je begint en als we voor je aan het werk zijn, exact wat we voor je doen.

Basic dus, en wel zo transparant!

Klant verdwenen?

Is je klant ‘zogenaamd’ failliet of van het laatste adres verdwenen? Wacht dan niet langer en bel ons meteen op 0800 – 235 2274 optie 4. Wil je liever eerst wat meer informatie of dat wij jou bellen? Stuur dan je gegevens via het formulier hiernaast. We nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Klant zoek?

4 + 6 =

Share This