Kleine Factuur ook?

De klanten van Basic-Incasso zijn vaak extra opgelucht als we hen vertellen dat ook kleine facturen rendabel door ons worden binnengehaald. Er heerst bij veel bedrijven namelijk de overtuiging dat het geen zin heeft om kleine facturen uit handen te geven.

Wij voelen ons daar niet te groot voor, want we gaan er vanuit dat of het nou een kleine of een grote factuur betreft, in beide gevallen komt je klant de afspraak niet na dat die dient te betalen voor een geleverd goed of dienst. Incasso is voor ons een principe zaak, geen luxe bezigheid.

 

 

Laat het rendement op een kleine factuur niet verloren gaan

Maak daarom gebruik van onze Quick Scan service en laat de incassokans op jouw kleine factuur inschatten. Nu krijg je helemaal niets en straks wellicht toch nog de helft of meer terug!

Een bijkomend voordeel is dat je aan je klanten laat zien dat je eerlijk zaken doet. Immers, jij hebt geleverd, dus zal er altijd betaald moeten worden. Zo schoon je je debiteurenbestand op, heb je minder gedoe en verstevig je samen met Basic-Incasso de betalingstermijn en je liquiditeitspositie.

 

Zo weet je precies waaraan je begint en als we voor je aan het werk zijn, exact wat we voor je doen.

Basic dus, en wel zo transparant!

Gratis Quick Scan aanvragen

Wil je meer weten over onze No cure No Pay Incasso? 

Vraag dan je Gratis Quick Scan aan door het het contactformulier hiernaast in te vullen. Je ontvangt dan een bevestiging waar je de factuur en afspraken met je klant naartoe kunt sturen. We nemen hierna binnen 24 uur contact met je op, zodat je in alle rust je vragen kunt stellen.

Kleine factuur incasseren?

Gratis je incassokosten berekenen?

2 + 4 =

Share This