Kwaliteit Incassotraject

Wanneer wij bij een vaak emotioneel geladen incassotraject mogen ondersteunen, dan moet je wel weten waarover je het hebt. De mensen van Basic-Incasso zijn daarom zeer goed geschoold, houden zich aan de wet, maar houden ook van keiharde afspraken en vooral dat die worden nagekomen.

Omdat alleen maar domweg de druk opvoeren met halve dreigementen niet werkt, zie je dat een incassotraject dan vaak nutteloos blijkt. Wij zoeken daarom naar de kern van het probleem, opdat ook toekomstige betalingen zullen plaatsvinden.

Soms moet de debiteur daarbij een handje worden geholpen en zal een Basic-Budgetcoach iemand helpen de financiën op orde te krijgen, of zal de financieel planner van Basic-Finance meehelpen een bedrijf op orde te krijgen zodat je zaken kunt blijven doen met deze afnemer van je product of dienst, maar erop kan vertrouwen dat er op tijd betaalt zal worden.

Dit betekent dat de mensen van Basic-Incasso meer moeten kunnen dan bellen en brieven schrijven. Ze moeten ook goed kunnen inschatten wanneer andere hulp nodig is dan alleen maar de druk opvoeren. Onze mensen zijn dus altijd op zoek naar de mogelijkheden achter het verhaal en daarom succesvoller dan de standaard incassobureau’s.

Contact met Basic-Incasso

Je kunt ons bellen op 0800-BELBASIC (0800 23522742) of mail ons via het contactformulier om een gratis adviesgesprek te boeken met een van onze ervaren Incasso experts. Vul gewoon de data en tijden in waarop we het beste contact met je kunnen opnemen. Je kunt dan in alle rust je vragen stellen om tot de beste keuze te komen.

Ik wil graag en adviesgesprek

14 + 8 =

Share This