Service contract

Een Basic-Incasso service abonnement loont!

Wordt de wettelijke betalingstermijn door je debiteuren te vaak overschreden, wil je die termijn verkorten en je liquiditeitspositie verbeteren, of wil je het debiteurenbeheer aan ons overdragen zodat je weer met je business bezig kunt zijn? Dan loont het om één van onze voordelige service abonnementen af te nemen en te genieten van de volgende voordelen.

We kennen drie serviceabonnementen: ‘Basic’, ‘Better’ en ‘Best’

Afhankelijk van je abonnementskeuze krijg je:

  • 4% tot 15% lagere incassoprovisie
  • € 10,- tot € 20,- lagere opstartkosten per dossier
  • € 10,- tot € 30,- voordeel adviesuren
  • € 5,- tot € 15,- voordeel indiening curator
  • BIC Helpdesk
  • Professionele risico analyse op je documenten
  • Voorbeeldbrieven debiteurenbeheer
  • Debiteuren advies of debiteurenbeheer

Omdat een serviceabonnement is opgebouwd uit modules en moet passen als een handschoen, informeren we je graag vrijblijvend, maar persoonlijk over de mogelijkheden. Samen bepalen we waarop je daadwerkelijk voordeel kunt behalen. Immers, een te kleine handschoen knelt en in een te grote handschoen krijg je ook koude vingers.

Maak daarom vrijblijvend een (telefonische) afspraak met één van onze incassospecialisten en laat je overtuigen van het voordeel van één van onze service abonnementen.

Zo weet je precies waaraan je begint en – als we voor je aan het werk zijn – exact wat we voor je doen.

Basic dus, en wel zo transparant!

Basic-Incasso Service Abonnementen

Wil je meer weten over onze Abonnementen? 

Wil je samen met ons bepalen waarop je daadwerkelijk voordeel kunt behalen? Maak dan een vrijblijvende een (telefonische) afspraak (via 0800 – 235 22742) met één van onze incassospecialisten en laat je informeren over het voordeel van één van onze service abonnementen.

Je kunt ook het contactformulier hiernaast invullen, we nemen hierna binnen 24 uur contact met je op, zodat je in alle rust je vragen kunt stellen.

Info over onze Service Abonnementen?

11 + 9 =

Share This