Training Factuur?

Als trainer ben je gevraagd om iemand of een team te helpen inzichten te vinden en vaardigheden te ontwikkelen om succesvol te kunnen zijn. Je leert hen systemisch denken, open te staan voor verandering of brengt essentiële kennis en vaardigheden over. Je ondersteunt je deelnemers de essentie en noodzaak van belangen in te zien en er naar te handelen.

Hoe profileer jij als trainer jouw vaardigheden als je

de factuur niet, of slechts deels laat betalen?

Je hebt als trainer toch een professionele dienst geleverd? Je bent toch voorgegaan in het verkennen van oprechte en effectieve communicatie en de vaardigheden die daarbij nodig zijn? En nu is jouw belang ineens te lastig om met respect en op assertieve wijze te behandelen?

Als trainer toon je juist respect door de afspraak tussen jou en je klant te eerbiedigen!

Je traint je opdrachtgever zo ook in dat het opvolgen van een afspraak, in dit geval de betaling van een factuur, hoort bij het ‘in je kracht staan’, het tonen van ‘leiderschap’ en consistent en consequent handelen.

Toch merken wij dat trainers het vaak lastig vinden om de rekening te presenteren en te vaak allerlei activiteiten zonder vergoeding doen om de confrontatie van een hoge factuur uit de weg te gaan. Het tonen van soft skills zit hen toch meer in het bloed tijdens de training dan het incassotraject.

We begrijpen dat het conflict van een incasso starten voor de trainer tegennatuurlijk aanvoelt

Als je geen hoge factuur durft te presenteren, waarom vraag je dan wel een hoog uurtarief? Basic-Incasso kan je helpen om in ieder geval deze factuur te laten betalen en toekomstige factuurconflicten te voorkomen. Praat eens vrijblijvend met onze incasso-mediator hoe je dat kunt doen en maak gebruik van onze <risico check> om voortaan sterker in je schoenen te staan als er weerstand ontstaat bij je ingediende factuur.

Je vorderingen laten opvolgen is een signaal van jouw professionaliteit

Zo laat je klanten ook in het facturatietraject zien dat het maken van afspraken een oprechte zaak is. Dat jij je aan de afspraken over de betaling houdt is in feite een professioneel gebaar naar de klant. Je geeft aan dat handelen naar overtuiging werkelijk iets waard is! Want als jij het als trainer al niet doet, waarom zouden ze jouw trainingen dan wel serieus willen nemen?

Basic-Incasso helpt je een duidelijk debiteurenbeleid neer te zetten

Je hebt namelijk en vergoeding afgesproken een betalingstermijn gesteld. Of het nou een kleine of een grote factuur betreft, in beide gevallen komt je klant de afspraak niet na en dat was toch niet de kern van je training? Juist als professioneel trainer begeleid je mensen in consistent en consequent gedrag en is het dus extra professioneel als je die houding ook van hen vraagt als het om de afronding van jullie trainingstraject, de transactie, gaat.

Kies dan wel een professioneel incassobureau dat in de lijn van jouw optreden menselijk maar stringent de factuur laat betalen, in plaats van dat je een incasso callcenter met goedkope belstudenten jouw professioneel optreden in de waagschaal laat stellen. Toch?

Een consistent en consequent incassobeleid ondersteunt jouw professionele context

  • Je laat klanten zien dat je essentiële afspraken bewaakt
  • Je laat zien dat niet jij, maar de schender van die afspraken de kosten betaalt
  • De klant en niet jij betaalt daarom de incassokosten en wettelijke rente
  • Je demonstreert hoe trainers hun vorderingen afhandelen als essentieel bedrijfsproces.

 

Welke voordelen behaal je door Basic-Incasso bij de vordering te betrekken?

  • Basic-Incasso werkt No cure No pay, dus je loopt geen enkel risico
  • Wij vragen slechts de vooraf afgesproken vergoeding als we succesvol zijn
  • Aandacht voor je (kleine) facturen verkort de betalingsmoraal bij je klanten
  • Je cashflow verbetert direct, je hebt weer geld om handen voor andere zaken
  • Jouw productieve uren worden niet langer verstookt aan facturen nabellen
  • Je toont de markt op welk professioneel niveau jij je als trainer manifesteert

Wil je meer weten over de psychologische effecten van het Basic-Incasso debiteurenbeleid? Lees dan bijvoorbeeld over onze ‘Live and Let Live’ incasso aanpak en neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek.

We kunnen je dan bijvoorbeeld meer vertellen onze risico check en hoe je de <status van je incasso> in ons systeem kunt volgen en precies weet wat we doen en wat de volgende stappen zijn die we gaan ondernemen om je klant te laten betalen.

Ben je al overtuigd en wil je ons de vordering in handen geven opdat je klant snel zal betalen? Stuur dan nu je factuur voor een Gratis Quick Scan en we gaan meteen voor je aan de slag.

Zo weet je precies waaraan je begint en als we voor je aan het werk zijn, exact wat we voor je doen.

Basic dus, en wel zo transparant!

Gratis Quick Scan aanvragen

Wil je meer weten over onze No cure No Pay Incasso? 

Vraag dan je Gratis Quick Scan aan door het het contactformulier hiernaast in te vullen. Je ontvangt dan een bevestiging waar je de factuur en afspraken met je klant naartoe kunt sturen. We nemen hierna binnen 24 uur contact met je op, zodat je in alle rust je vragen kunt stellen.

Gratis je incasso kansen berekenen?

9 + 8 =

Share This