Werkwijze

Basic-Incasso gaat slagvaardig voor je aan het werk. Wat niet nodig is doen we niet en wat wel nodig is wordt door de meest geschikte persoon gedaan. We geven je inzicht over wat we doen, wat dat zal opleveren en tegen welke kosten.

Zo werken we tegen een voordelig uurtarief, maar kun je ook een voordelig abonnement bij ons afsluiten als je vaker van onze incasso diensten gebruik wilt maken, of in combinatie met de andere kwaliteiten van het Basic-Netwerk.

Mediationtraject

Je kunt als onderneming de werkzaamheden van Basic-Finance bijvoorbeeld koppelen aan een abonnement waarin ook het debiteurenbeheer van Basic-Incasso, Basic-HRM of bijvoorbeeld Basic-Mediation is opgenomen.

Je kunt bij ons een alimentatie incasso vragen om in de toekomst de vinger aan de pols te houden zodat er geen nieuwe achterstanden ontstaan en je normaal met je ex partner kunt blijven communiceren, wel zo belangrijk voor bijvoorbeeld je kinderen.

Altijd een incasso aanpak die past

Je zal altijd een onpartijdig en neutraal advies krijgen dat het beste bij je situatie past, omdat ons uitgangspunt bij Basic-Incasso is dat we werken met professionele mensen die betaalbare oplossingen bieden en daar transparant en controleerbaar over adviseren.

 

Geen protserige gebouwen, wel goede oplossingen. Basic dus!

Convenant

Vraag een gratis adviesgesprek aan

10 + 3 =

Share This