Wie zijn wij?

Basic-Incasso zorgt dat je ‘no cure no pay’ je geld krijgt. Basic-Incasso is onderdeel van het landelijk Basic-Netwerk, waar èchte professionals betaalbare oplossingen aanbieden aan bedrijven èn particulieren. Basic-Incasso biedt voordelige tarieven en is volledig transparant in haar dienstverlening en verantwoording daarover.

Basic-Incasso werkt op een doortastende maar oprechte manier

Wij zullen de partij die niet betaalt altijd eerst uitnodigen voor een gesprek om aan ons uit te leggen wat de reden is waarom er niet wordt betaalt, want Basic-incasso doet meer dan alleen maar herinneringen sturen. Er is namelijk altijd een reden waarom iemand niet kan of wil betalen en daar willen we afspraken over maken of de weerstand helpen oplossen.

Maar, wij deinzen er zeker niet voor terug om zeer stevig op te treden als wij pure onwil constateren en afspraken met ons niet worden nagekomen. Ofwel: Basic-Incasso voert een menselijk beleid, maar is zeker niet soft.

Debiteuren beheer

Voor bedrijven en organisaties zorgen we dat de factuur weer netjes wordt betaald. We verzorgen een debiteurenbeheer waarbij we ‘kort op de bok zitten’, waardoor de gemiddelde betalingstermijn tot acceptabele proporties wordt teruggebracht en de liquiditeitspositie in je bedrijf per direct zal verbeteren. Doordat wij de druk op de factuur houden, kun je zelf gewoon weer vriendelijk zaken doen, omdat je weet dat Basic-Incasso voor een normaal betaalgedrag zorgt.

Incasso kinderalimentatie en partneralimentatie

Het is vaak heel lastig om de alimentatie na scheiding te krijgen als je ‘ex’ weigert te betalen of dat onregelmatig doet. Basic-Incasso zorgt dat er weer op tijd betaald wordt en kan samen met Basic-Mediation zorgen dat de redenen en ruzie over het niet betalen van de alimentatie worden opgelost.

Incasso van lening en erfenis

Je hebt geld geleend en moet er steeds maar naar vragen. Het is jouw geld en je krijgt het niet terug. Of, je hebt recht op een erfdeel, maar men weigert het aan je over te dragen. Basic-Incasso kan je dan helpen om met aandacht voor alle gevoeligheden toch je geld of erfdeel te verkrijgen.

Basic-Incasso werkt daarom samen met de collega’s binnen het Basic-Netwerk, zoals de mediator, financieel planner, advocaat en notaris omdat de redenen waarom je steeds naar je geld moet vragen vaak dieper liggen dan het geld zelf en daar veel emoties bij komen kijken. Samen zoeken we dan naar een goede oplossing en het herstel van de communicatie waarna er weer betaald wordt.

Contact met Basic-Incasso

Je kunt ons bellen op 0800-BELBASIC (0800 23522742) of mail ons via het contactformulier om een gratis adviesgesprek te boeken met een van onze ervaren Incasso experts. Vul gewoon de data en tijden in waarop we het beste contact met je kunnen opnemen. Je kunt dan in alle rust je vragen stellen om tot de beste keuze te komen.

Ik wil graag en adviesgesprek

4 + 14 =

Share This